Contact

Home

 


Contactpersonen van de verschillende groepen in de regio

Alkmaar

contactpersoon, e-mail aan: Dick de Haan

Amsterdam

contactpersoon, e-mail aan: Chris Lelieveld

Haarlem

contactpersoon, e-mail aan: Co de Haas

Hoorn

contactpersoon, e-mail aan: Aris Moens

Zaandam

contactpersoon, e-mail aan: Andrť de Vries

Contactgegevens voor inhoud website

 Opmerkingen betr. de website aan Henk Kraak, 023-56 14 722 of 06- 51 45 96 36Henk Kraak

 Stuur een e-mail

Waarom een website?

Proef met website

januari 2006 De secretaris van Haarlem komt met het idee om een website voor de eigen contactgroep op te zetten. Er zijn drie voorbeelden in het land. Groningen, Twente en Roosendaal hebben een website voor hun groep postactieven. Er zijn ook kosten aan verbonden, variŽrend van Ä 40 tot  Ä 100 per jaar. Henk Kraak wordt bereid gevonden geheel kostenloos een proef-website op te zetten.

februari 2006  In een vergadering met de andere contactgroepen in Noord-Holland wordt besloten de proef-website tevens in te richten voor Alkmaar, Amsterdam, Hoorn en Zaandam. De regio Noord-Holland, die toch al nauw samenwerkte waar het ging om uitstapjes, zou zo kunnen profiteren van snelle berichtgeving over activiteiten die voor alle groepen worden georganiseerd.

maart 2006  Het opnemen van informatie op het internet is praktisch omdat veel mensen tegelijkertijd snel op de hoogte kunnen worden gebracht van nieuws voor de doelgroep.

Er zijn echter voorwaarden: wil een website nuttig zijn, dan is het nodig dat de doelgroep de site kan en wil raadplegen en dat de informatie op de site altijd actueel is. Daarvoor is het nodig dat er vaste "leveranciers" van tekst en foto's zijn. En dat twee personen de website kunnen onderhouden.

juli 2006  Contact oud-medewerkers FinanciŽn Haarlem, Alkmaar, Postactieven Belastingdienst Amsterdam, Hoorn en  EBPO Zaandam, besluiten dat een website nuttig is. Er wordt afgesproken dat de contactpersonen van de verschillende groepen in principe verantwoordelijk zijn voor het aanleveren tekst en foto's voor de site. Die worden gestuurd aan Bram Otte. Bram neemt het voorbewerken voor zijn rekening. Henk Kraak maakt tenslotte de website.

juli 2006 Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Hoorn en Zaandam besluiten dat gezamenlijk de website gemaakt mag worden. Wij zijn benieuwd of de doelgroep, de postactieven, de site kan en wil raadplegen.

Veel zal afhangen van de actualiteit van de site. De contactpersonen (zie de pagina's van Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Hoorn en Zaandam) zijn in principe de vaste "leveranciers" van tekst en foto's.


Home ]